Winback

Winback està indicat per al tractament de patologies profundes que abans es consideraven inabastables.

Fisioteràpia esportiva

WINBACK optimitza el rendiment d’atletes i atletes d’elit. Winback atén teràpies d’emergència en lesions musculoesquelètiques agudes. L’energia winback  redueix el trauma immediatament i ofereix a l’atleta un retorn més ràpid i eficaç a l’activitat física.

Les lesions causen hematomes i s’han de tractar immediatament per reestructurar el teixit danyat i aturar el procés inflamatori. Per tal de facilitar la cirurgia, es redueixen els efusions preoperatoris i l’edema. En la fase postoperatòria es redueixen les complicacions terapèutiques. Després d’una competició, un massatge profund amb energia WINBACKrelaxairelaxa físicament els músculs tensos per un intens esforç. Aquests moviments estimulants i relaxants restauren l’estructura biomecànica més ràpidament retornant la tonicitat al múscul.

EXEMPLES D’APLICACIONS TERAPÈUTIQUES
 • Lesions musculars
 • Lesions de lligamentositat
 • Llàgrimes musculars
 • Esquinços
 • Fractures
 • Pròtesis i osteostnètesi
 • Traumatisme agut
 • Trastorn d’estrès posttraumàtic crònic

Rehabilitació funcional

La tecoteràpia WINBACK ofereix diversos tractaments únics per a patologies cròniques i agudes (amb molt poques contraindicacions *). He parlat amb el seu terapeuta i / o metge per obtenir el tractament específic per a la seva patologia.

Una sessió de tecaroteràpia WINBACK és com una sessió clàssica de fisioteràpia manual amb l’avantatge afegit d’aplicar energia WINBACK. Els tractaments de fisioteràpia són realitzats per un professional qualificat de massatgista-fisioterapeuta.

EXEMPLES D’APLICACIONS TERAPÈUTIQUES
 • Artrosi
 • artritis
 • fibromiàlgia
 • cervicalgia
 • lumbago
 • ciàtica
 • Epicondilitis del colze

Poliartritis reumatoide

Tecarteràpia Winback, com funciona?

L’energia de la tecarteràpia  Winback provoca un flux iònic amb oscil·lacions elèctriques excessivament ràpides dins de l’entorn cel·lular. Aquestes oscil·lacions conduiran a la permeabilització de la membrana plasmàtica. Això promou els intercanvis intracel·lulars i extracel·lulars i, per tant, una curació més ràpida dels teixits.  L’energia TECAR inhibeix el missatge de dolor durant més de 48 hores. Aquest fenomen s’explica per les oscil·lacions d’energia que interrompran l’intercanvi clàssic(hiperpolarització,despolarització) del senyal del dolor. L’impuls nerviós s’atura i el pacient sent immediatament el benefici. En augmentar la intensitat de l’energia Winback,   la resistència natural dels teixits biològics transformarà l’energia en calor (diatèrmia) que reclutarà fluxos circulatoris (vasculars i limfàtics) per termregular la part específica del cos. L’augment de la calor localitzada obliga a vascularitzar zones mal regades (fibrosi, contractures) i allibera moviment.

Winback Beauty

Sublimar la forma per emfatitzar la substància. Aquest és el lema de Winback Beauty,que contempla la bellesa i el benestar des d’un punt de vista científic per satisfer les necessitats fisioestesques dels seus pacients cada vegada més exigents. Gràcies a la seva acció estimulant i drenant, la tecàterapia aporta beneficis reals pel que fa a la bellesa i la primesa. Actuant al cor de l’ecosistema de la pell, l’energia Winback  té un efecte antienvelliment únic que accelera la síntesi de col·lagen.

El renaixement cel·lular

El Bioback d’Acció Regenerativa és una veritable experiència rejovenidora per a la pell: atenua les arrugues per donar als teus pacients una pell plena d’una brillantor natural, com si fos nova. Pel que fa a l’acció estimulant de Thermoback,activa el metabolisme i optimitza l’alliberament de dipòsits grassos i toxines per oferir-los una forma ideal.Winback Beauty reuneix natura i ciència per crear una experiència de bellesa única!

DESCOBREIX ELS BENEFICIS DE LA BELLESA WINBACK:
 • Aprimament
 • Anticel·lulitis
 • Reafirmant
 • Marques anti-estiraments
 • Desintoxicació

Els resultats són duradors i notables des del primer ús.

Winback Wellness

Winback recluta totes les energies essencials per al seu benestar.  L’energia winback  permet una desintoxicació profunda i restaura les escates del cos. D’aquesta manera, el professional sanitari pot proporcionar un ampli ventall de tractaments de regeneració i reequilibri que et permetran redescobrir tots els moviments naturals del teu cos sense sentir cap tensió.  Winback garanteix el benestar total i la satisfacció completa dels seus pacients.

Troba la teva vitalitat

La potència generada pel teu dispositiu Winback  permet un funcionament intuïtiu i fàcil. Centra’t plenament en el teu treball, ja que l’energia segueix tots i cadascun dels moviments, proporcionant atenció amb un nivell inigualable de confort i flexibilitat.  L’energia winback  relaxa eficaçment els músculs tensos per les activitats de la vida diària i supera fins i tot el dolor més profund.

DESCOBREIX ELS BENEFICIS DEL WINBACK WELLNESS:
 • Analgèsic
 • Anti-tensió
 • Regenerativa
 • Desintoxicació

Els resultats són duradors i notables des del primer ús.

La energia

winback

0 X
REHABILITACIÓ
MÉS RÀPIDA
0 %
CICATRIZACIÓ
MÉS EFECTIVA
0 %
ALLEUJAMENT DEL DOLOR
IMMEDIAT I DURADOR

Un bio-accelerador fisiològic

L'energia WINBACK és un corrent d'alta freqüència que va des de 300 KHz fins a 1 MHz. Aquest corrent no invasiu estimula els mecanismes naturals d'"auto-reparació" del cos, afavorint els intercanvis intracel·lulars i extracel·lulars. Combinat amb la pràctica del terapeuta, ofereix resultats espectaculars en rehabilitació gràcies a una ràpida rehabilitació de les funcions musculars i articulars. És un veritable bioa accelerador fisiològic.

La freqüència de retorn: per a un objectiu precís

A diferència de l'electroestimulació o l'ecografia, la tecàterapia genera un camp magnètic de baixa intensitat que el converteix en una energia no invasiva i natural per al cos humà. El rang de freqüències desenvolupat per WINBACK permet arribar a un objectiu precís de les diferents capes de teixit (músculs, articulacions, ossos...), permetent arribar a patologies profundes i doloroses, fins llavors considerades inabastables.

OBJECTIU

SUPERFICIAL

OBJECTIU

SEMI-PROFUND

OBJECTIU

PROFUND