Tràmits carnet i permisos

Fem revisions mèdiques i la renovació de tots els carnets de conduir, llicències i permisos. Un servei ràpid i còmode. Les revisions mèdiques que fem inclouen la visita mèdica, una revisió oftalmològica i un psicotècnic. Reserva hora online, vine a fer-te la revisió i al cap de 20 minuts tindràs un provisional del carnet que hagis vingut a fer. A més, reclamem la teva llicència si després de dos mesos des de la data de la revisió no has rebut l’original a casa.

A CEM Cassà també gestionem tràmits administratius com el canvi de NIE a DNI, proporcionant tota l’assistència necessària per facilitar aquest procés. Ja no cal que visitis la Comissaria General d’Estrangeria i Fronteres; pots gestionar-ho directament amb nosaltres.

HORARIS TRÀMITS CARNETS
Dimarts: de 16h a 19:30h
Alberto Tito Gonzalez i Abel Muñoz
Dijous: de 10h a 12h Alberto Tito Gonzalez i Abel Muñoz

HORARIS TRÀMITS ADMINISTRATIUS
De dilluns a divendres als matins.
S'aconsella trucar abans de venir per comprovar disponibilitat

DUPLICAT DE CARNETS

Duplicat de carnets per pèrdua, robatori o deteriorament

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

cemcassa

1 foto de carnet actual

CARNET DE CONDUIR

Fem l’expedició, renovació i recuperació de tots els tipus de carnets de conduir
(A, AM, A1, A2, B, B1, C, C1, D, D1, BE, C1E, DE).

Cal tenir en compte que el carnet provisional té una validesa de 3 mesos i que no és vàlid per sortir a l’estranger. Les fotografies estan incloses en el preu de la revisió. Rebràs el nou carnet al domicili que ens hagueu facilitat. En el cas de no rebre el carnet original, ens encarreguem de reclamar-lo a Trànsit.

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

cemcassa

Carnet de conduir actual

CARNET DE CONDUIR INTERNACIONAL

El permís de conduir internacional és un document essencial perquè els ciutadans espanyols puguin conduir temporalment en països estrangers on no existeixin acords bilaterals amb Espanya. En altres paraules, s’aplica a aquells països que no són membres de la Unió Europea ni han adoptat el model de permís contemplat en els Convenis de Ginebra o Viena.

Si planeges llogar un vehicle als Estats Units o en altres països sense conveni amb Espanya, és imprescindible comptar amb aquest permís. En cas contrari, l’empresa de lloguer de cotxes podria denegar el servei.

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

cemcassa

Carnet de conduir actual

CANVI DE NIE A DNI

Amb CEM Cassà, t’oferim tota l’assistència necessària administrativa per a realitzar aquests tràmits de manera senzilla i ràpida, ja sigui per al canvi de NIE a DNI, de NIE a DNI per a la Seguretat Social o per al canvi de NIE a DNI per a Hisenda.

Per sol·licitar el teu nou DNI, oferim aquest servei per facilitar-te el procés. Ja no és necessari que visitis la Comissaria General d’Estrangeria i Fronteres; pots gestionar-ho directament amb nosaltres.

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

NIE

cemcassa

DNI original

PERMÍS PER TINENÇA D’ANIMALS PERILLOSOS

El permís per la tinença d’animals perillosos és obligatori en les següents races:

Akita Inu, Terrier Staffordshire Americà, Bullmastiff, Dòberman, Dog Argentí, Dog de Bordeus, Fila Brasileiro, Mastí napolità, Pit Bull Terrier, Presa Canari, Rottweiler, Safforshire Bull Terrier, Tosa Inu o Japonès.

A CEM Cassà et farem la revisió mèdica amb una visita oftalmològica inclosa i un test psicotècnic de 62 preguntes que avaluarà un psicòleg. Amb tot això, t’entregarem un informe mèdic que hauràs de portar al teu ajuntament per tal de que et facin l’expedició o renovació del permís. Aquesta llicència té una validesa de 5 anys.

Per a poder obtenir el teu permís has de demanar cita prèvia

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

LLICÈNCIA D’ARMES

Les llicències d’armes permeten tenir armes per a la caça, seguretat, tir esportiu, vigilància, etc. A CEM Cassà ens encarreguem de tota la documentació dels diversos tipus de llicències d’armes

(B, C, D, E, F).

A CEM Cassà et farem la revisió mèdica amb una visita oftalmològica inclosa i un test psicotècnic de 62 preguntes que avaluarà un psicòleg. Amb tot això, t’entregarem un informe mèdic que hauràs de portar a la Guardia Civil per tal que et facin l’expedició o renovació de la llicència.

Per a poder obtenir la teva llicència has de demanar cita prèvia

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

cemcassa

1 foto de carnet actual

PERMÍS D’EMBARCACIONS

A CEM Cassà et farem el certificat necessari per l’obtenció de qualsevol permís d’embarcació.

La revisió mèdica per obtenir el certificat inclou una revisió general, una revisió oftalmològica i un exercici psicotècnic que serà avaluat per un psicòleg.

Demana cita prèvia i aconsegueix a CEM Cassà el teu certificat per entregar a Marina i obtenir el permís d’embarcacions.

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

HABILITACIÓ PER A PERSONAL DE SEGURETAT PRIVADA

L’habilitació per a personal de seguretat privada és necessari per a treballar com a vigilant de seguretat, vigilant d’explosius, escorta privat, cap de seguretat, director de seguretat o detectiu privat. 

A CEM Cassà et farem la revisió mèdica amb una visita oftalmològica inclosa i un test psicotècnic. Amb aquest procediment obtindràs el certificat necessari per poder treballar en les professions descrites.

Per a poder obtenir la teva habilitació has de demanar cita prèvia

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

OPERADOR DE GRUA MÒBIL I TORRE

Fem l’expedició i renovació del certificat per a operadors de grua mòbil i torre. Sense cues ni esperes, et renovem el certificat aquí mateix.

La revisió mèdica per obtenir el certificat inclou una revisió general, una revisió oftalmològica i un exercici psicotècnic que serà avaluat per un psicòleg.

Demana cita prèvia i aconsegueix el teu certificat.

Llegir més

Necessitem que portis:

cemcassa

DNI

Disposem dels serveis mèdics que necessites